Ponyryttere fra Ballerup har succes på landsplan
ridepige-copy.jpg
Laura Høj Vraa på Principal Touch, som fik en samlet andenplads i Sydbank cup. Foto: Privatfoto
Ridning Om få dage kører fire trailere og deres ponyryttere de 477 kilometer fra Ballerup Rideklub til Frederikshavn for at deltage i danmarksmesterskaberne for hold i ponydressur. Det er første gang nogensinde, at Ballerup Rideklub kan stille hold til det eftertragtede mesterskab.

På toppen af Jylland skal de fire sammen konkurrere om at være de bedste til at få ponyerne til at ride så præcist og harmonisk som muligt og præstere meget svære dressurøvelser. Konkurrencen bliver hård, for det er landets dygtigste ponyryttere og landets bedste ponyer, der deltager.

De sidste fire måneder har Laura Høj Vraa, Anna Juul Olesen, Freja Bork Rothe og Karen Claudi Gregersen trænet intensivt for at være i bedst mulig form til konkurrencen. På deres ponyer Principal Touch, Annabell, Tigertail og Belmondo har de deltaget i stribevis af dressurstævner for at optimere deres niveau.

Senest deltog de tre første i et ponylandsstævne på Fyn, hvor Laura Høj Vraa fik en samlet andenplads i Sydbank cup’en, som var et mesterskab, der løb over tre dage med tre ridt. Og det var parrets første placering til et landsstævne.

Også Anna Juul Olesen og Freja Bork Rothe lå fint i deres konkurrencer med flotte point i alle ridt. For alle ryttere er kvalifikationen til landsstævne og DM først sket i 2016.

Det er på fredag den 16. september, at de fire unge ryttere og deres ponyer rider deres første DM-klasser. Mesterskabet bliver afviklet over tre dage i Frederikshavn. I alt deltager 160 ponyryttere og 160 ponyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *