Politiet bekræfter: Lig fundet
politiaktion_3.jpg
I går var politiet massivt til stede i hedegårdens Bypark, men i dag var de rykket lidt længere syd på - over kommunegrænsen til Albertslund, hvor de fandt liget af den 25-årige man i nærheden af Orchidevej. Foto: Flemming Schiller
drabssagen I forlængelse af den store politiaktion i Hede-Magleparken og Hedegårdens Bypark i går har politiet nu fundet et lig ikke langt fra området.

Her til aften bekræfter Københavns Vestegns Politi de oplysninger, der dagen i gennem har floreret i flere medier.

Der er i dag fundet et lig i området omkring Orchidevej i Albertslund – et stykke syd for Hedegårdens Bypark, hvor politiet igår var massivt til stede.

Der er tale om liget af en 25-årig mand, som politiet i forvejen efterforskede som forsvundet.

“Fundet af den 25-årig er sket i sammenhæng med de ransagninger, som politiet i går gjorde i Ballerup og andre steder på Vestegnen. Den 25-årige sættes i forbindelse med rockergruppen Satudarah. Hans pårørende er underrettet,” oplyser politiet i en pressemeddelelse her til aften.

Politiet bekræfter, at sagen efterforskes som drab og at der er sammenhæng mellem politiaktionerne i går samt varetægtsfængslingen af to personer her til formiddag.

De to personer blev anholdt natten til i dag. De blev her til formiddag  fremstillet bag dobbeltlukkede døre i Retten i Glostrup, og de er blevet fængslet i fire uger.

“På grund af de dobbeltlukkede døre er politiet afskåret fra at oplyse, hvad de to mænd er sigtet for og på hvilket grundlag de er blevet varetægtsfængslet. Ifølge politiet efterforskning er der i sagen tale om drab, frihedsberøvelse og mishandling, men af hensyn til sagens efterforskning er det ikke muligt for Københavns Vestegns Politi at komme med flere detaljer i sagen på nuværende tidspunkt,” lyder det i pressemeddelelsen.

Efterlyser vidner

“Vi efterforsker sagen som drab og i den forbindelse søger vi vidner, der inden for den sidste uge, har set mistænkelig aktivitet i området omkring Orchidevej i Albertslund og omkring Hedeparken 179 i Ballerup,” siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *