Politi uge 37
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tasketyveri i Ballerup

Onsdag den 14. september omkring klokken 15 fik en cyklist stjålet sin computertaske fra sin cykelkurv på Ballerup Byvej, da føreren af en knallert kom kørende forbi og tog den.

 

Tyve blev forstyrret

Torsdag den 15. september omkring klokken 03.10 forsøgte en eller flere ukendte gerningsmænd at bryde ind i et hus på Kærvænget i Ballerup, mens husets ejer lå og sov.

Husets ejer, som anmeldte sagen, hørte svagt, at der blev ringet på hans hoveddør, men vågnede brat, da der kort tid efter blev knust en rude. Manden løb ned og åbnede døren, hvor han så en eller flere skikkelser løbe væk fra huset.

 

Kørte uden kørekort

Fredag den 16. september klokken 01.09 blev en personbil bragt til standsning på Hold-An Vej i Ballerup, hvor en 35-årig mand blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere har fået frakendt sit kørekort.

 

Afbrænding af bil og knallert

Igennem de seneste uger har en kedelig tendens bredt sig landet over med afbrændinger af biler om natten. Den tendens har måske også bredt sig til Ballerup. I hvert fald har der været eksempler på afbrændte køretøjer i den forgangne uge.

Fredag den 16. september omkring klokken 00.30 var der sat ild i en rød Chevrolet Alto på Baltorpvej. Politiet mener, at branden var påsat, og der blev fundet en dunk benzin ved siden af bilen.

Søndag den 18. september kort efter klokken 20, var der blevet sat ild til en knallert på Kornvænget i Ballerup. Knallerten var brændt helt ud og politiet mener, at branden var påsat.

 

Mange indbrud

I perioden fra den 3. september til den 10. september klokken 08 blev der begået indbrud i en lejlighed på Klakkehøj i Jonstrup. Vindueslisten omkring terrassedøren var forsøgt fjernet, men tilsyneladende var det ikke lykkedes tyven at komme ind.

Mellem den 10. september og den 15. september klokken 14 blev der begået indbrud i en villa på Vibyvej i Skovlunde. En dør til et skur var brudt op med et koben og ad den vej var der adgang til huset. Uvist, hvad der blev stjålet.

Mellem den 12. september og den 15. september klokken 08 blev der begået indbrud i en villa på Kærvænget i Ballerup. En rude i terrassedøren var blev knust og tyvene var gået ind.

Den 13. september klokken 23.45 fik politiet en anmeldelse om et indbrud på Egebjergskolen i Ballerup. Et vindue var blevet brudt op, og der var stjålet bærbare PC’ere.

Mellem den 14. september og den 15. september klokken 16 har der været indbrud i en villa på Vaseholmen i Ballerup. Et soveværelsesvindue var brudt op, men det er uvist, hvad der er stjålet.

Den 15. september omkring kloken 02.50 blev der begået indbrud i en villa på Hirsevangen i Ballerup. Her var et vindue blevet brudt op, formentlig med en skruetrækker, hvorefter tyven var kommet ind.

Den 15. september klokken 05 var der tegn på indbrud i en villa på Pilehøjvej i Ballerup. Vinduet var blevet brudt op og efter gennemrodningen af huset, var tyven gået ud samme sted.

Den 16. september mellem klokken 12 og 17 var der indbrud i en villa på Pilehøjvej i Ballerup. Her var soveværelsesvinduet brudt op og der var efterladt en spade på stedet.

Mellem den 17. september klokken 18.30 og den 18. september midnat var der begået indbrud i en villa på Østervej i Ballerup. Tyven var kommet ind gennem en udestue og havde gennemrodet huset.

Mellem den 17. september klokken 17 og den 18. september klokken 14 var der begået indbrud i en villa på Vinterbuen i Ballerup. En terrassedør var blevet aflistet og tyven var derefter gået ud samme sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *