Politi uge 36
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tyveri fra bil

Mandag den 5. september kl. 07.00 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsmand havde knust en siderude i en personbil på Bueparken i Ballerup, hvorefter vedkommende stjal bilens GPS.

 
En del indbrud

Mandag den 5. september kl. 16.52 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsmand havde brudt ind i en villa på Viggo Barfoeds Allé i Ballerup. Gerningsmanden fik adgang til huset via et vindue, hvorefter han blandt andet stjal smykker.

Samme dag mellem klokken 17.20 og 18.25 blev der begået indbrud i en lejlighed på Kornvænget i Ballerup. Her var hoveddøren brudt op med et koben og der blev stjålet smykker.

Onsdag den 7. september klokken 07 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Askeengen i Skovlunde. Tyvene havde brudt et vindue op og havde gennemrodet huset. Det er uvist, hvad der blev stjålet.

Torsdag den 8. september var der forsøgt indbrud i en lejlighed i Lilletoften i Ballerup i tidsrummet mellem klokken 05.30 og 20.00. Tyven havde forsøgt at komme ind via terrassedøren, men det lykkedes ikke.

Fredag den 9. september mellem klokken 08 og 11.40 blev der begået indbrud i en lejlighed i Hedeparken i Ballerup. Tyven havde brudt hoveddøren op med en skruetrækker. Der blev stjålet smykker og kontanter.

Lørdag den 10. september klokken 21.49 gik alarmen i en villa på Carolinevej i Skovlunde. En rude var blevet aflistet, men det er uvist, hvad der var blevet stjålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *