Nederlag trods godt spil
BSF-damer-1.jpg
Der var grund til at hænge med hovederne, for det blev til et BSF-nederlag mod Skovbakken. Foto: Privatfoto
fodbold BSF kvinderne var i weekenden en tur i Århus til den direkte duel om 3. pladsen i 3F-Ligaen (kvindernes superliga) mod Skovbakken.

Grundet flere skader og spillere med på U17 landsholdet havde BSF valgt at give chancen til de to U18-DM Ligaspillere, Julie Bank Weltz og Esther Rønn. Førstnævnte var i startopstillingen i det centrale forsvar og leverede en imponerende indsats, mens Esther Endel Rønn fik de sidste minutter og fik ligeledes smagt på 3F ligafodboldens niveau.

Fra starten af kampen var det BSF, der var spilstyrende og kom frem til de fleste chancer og efter 5 minutter havde BSF allerede været igennem til afslutning 2 gange og overvægten i spil og chancer fortsatte.

Men som det så ofte går, når et hold ikke udnytter sin overvægt i spil og chancer, ja så slår modstanderen til og det var, hvad der skete i det 44.minut, hvor Skovbakken kom på 1-0.

BSF kom ud til anden halvleg med stor tro på egne evner, men Skovbakken er et rutineret og godt organiseret mandskab, der ikke tillader modstanderen så mange chancer. De første ti minutter bølgede spillet frem og tilbage, men ingen mål trods muligheder til begge hold.

I det 70 minut gjorde BSF det endnu sværere for sig selv, da en personlig fejl gav Skovbakken føring på 2-0 og så sad Skovbakken på resten af kampen. Hjemmeholdet fik yderligere et mål til slutresultatet 3-0. Hvis BSF skal være med på den længere bane i 3F-Ligaen, så skal der tilføres mere kynisme i de afgørende situationer i en kamp, hvor BSF kunne have scoret 2-3 mål i første halvleg.

Næste kamp er hjemme mod KoldingQ søndag den 2. oktober klokken 13 i Ballerup Idrætspark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *