Nærgående tricktyve i Måløv
politi Tricktyve forsøgte at stjæle fra en 96-årig, der sad og ventede på bussen på Søndergårds Alle.

Så har der igen været tricktyve på spil i Søndergårdskvarteret i Måløv. Denne gang onsdag den 7. september klokken 17.15, hvor en 96-årig dame blev antastet af et par, mens hun sad og ventede på bussen ved et stoppested på Søndergårds Allé.

Parret gik hen til den ældre dame og satte sig ved siden af hende. Her forsøgte den ukendte kvinde at tage damens sølvring af ved at lægge sin hånd ovenpå damens flere gange, men den 96-årige trak hånden til sig, så det lykkedes ikke.

Manden, der også havde sat sig på bænken, tog herefter en pose frem med nogle gamle håndklæder i. Han spurgte den 96-årige, om hun ville købe håndklæderne, hvilket hun ikke ville. Derefter gik han hen til damens rollator og rodede i tasken, der hang på rollatoren. Men der var intet af værdi i tasken, så han tog ikke noget.

Den 96-årige gjorde derefter tegn til manden om, at han skulle forsvinde, hvilket han gjorde.
Den ukendte kvinde blev siddende et par minutter på bænken, inden også hun forsvandt.

De to personer beskrives som:

A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 50-60 år med sort, kort hår iført shorts. Manden talte engelsk og havde medbragt en gul plasticpose med gamle håndklæder i.

B: Kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, 50-60 år med sort hår. Kvinden talte engelsk.

Københavns Vestegns Politi vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der måske kan have oplysninger til sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til Claus Stamp på telefon 72 58 74 13, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *