Måløv Badminton har fat i de unge
Badminton-2.jpg
Badminton er blevet populært i Måløv efter Måløv Badminton Club har sat fokus på at fastholde de unges interesse for sporten. Foto: Privatfoto
Badminton  I de fleste sportsklubber oplever man at mange unge falder fra i løbet af de sene teenageår, hvor andre, måske mindre sunde fritidsinteresser lokker. I Måløv Badminton Club (MBC) har man valgt at sætte fokus på dette område.

MBC startede for nogle år siden et projekt med at udvikle nye talenter med særskilt træning og sociale aktiviteter. Det har båret frugt og MBC har i dag en styrket seniorafdeling (unge over 18 år) og en rigtig talentfuld ungdomsafdeling, med flere elitespillere.

Selvom seniorafdelingen har megen fokus på, at de unge føler sig velkomne og får indflydelse, er det dog en udfordring at holde på de ungdomsspillere, som ikke umiddelbart har niveauet eller tiden til at træde ind på de bedste senior-hold. Derfor har ungdomsafdelingen indledt et samarbejde med motionist-afdelingen, for at give ungdomsspillerne et alternativ til eliteniveauet.

Dette har ledt til en række underholdende kampe mellem de bedste motionist hold og ungdomsholdene, og selvom tempoet måske er lidt langsommere blandt motionisterne, finder ungdomsspillerne masser af udfordring og modstand i kampene, og ikke mindst lærer de motionisterne at kende.

Vil man vide mere om Måløv Badminton Club, så klik ind på www.maalov.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *