LST fandt sine klubmestre
Tennis-1.jpg
Markus Buksted Hansen blev kåret til årets spiller ved klubmesterskaberne i Ledøje-Smørum Tennisklub. Foto: Privatfoto
tennis Lørdag den 17. september blev der afholdt klubmesterskaber i Ledøje-Smørum Tennisklub. For første gang blev der både spillet finaler for juniorer og seniorer på samme dag. Og det var også første gang, at de største juniorer deltog i seniormesterskaberne.

Louise Lentz og Natasha Singh blev de store medaljeslugere idet de begge fik tre guldmedaljer. 15-årige Olivia Winther vandt singlen i senior B rækken. Lauritz Bach Sørensen vandt herresinglen i A rækken og Markus Buksted Hansen blev kåret til Årets Spiller.

For første gang har juniorerne spillet med i seniorerne klubmesterskaber. Seniorer har spillet mod juniorer eller haft en juniorspiller som makker. Deltagerne, både de unge og de ældre har været glade for konceptet og haft nogle hyggelige kampe.

Det hele sluttede med en festlig aften for alle spillere og deres familier.

For første gang nogensinde afholdt klubben mesterskaber for mikrospillere, dagen efter, søndag den 18. september.

Det blev til et deltagerantal på hele 14 stykker, hvor alle var klar til at give den gas på banerne.

Efter det indledende spil gjaldt det medaljespillet, og alle havde igen lige stor chance for at komme til tops. Efter 6-8 kampe var vinderne fundet.

Det blev til bronze til Valdemar og Christian, sølv til Amalie og Elias og guld til Matthes og Elliot. Alle spillere, som deltog, fik desuden et diplom med hjem samt en lille gave som tak fordi de ville være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *