LSF slog til igen
LSF-målscorere.jpg
De tre glade målscorere fra LSF efter kampen mod Rishøj. Foto: Privatfoto
fodbold Cheftræner Kim Kjærsgaard sagde i sit oplæg, at Rishøj var et af rækkens bedste hold, så det var en stor opgave for LSF’s let skadesramte herrehold denne lørdag i Køge.

Allerede i det første minut fik Rishøj en chance, men fra en forholdsvis spids vinkel fik Lasse Gram reddet, hvilket kun var den første af mange redninger.

Nu tog Smørumdrengene for alvor over. Med en enorm vilje og fighterinstinkt samt gode bolde fra specielt Emil ”EK” Kjærsgaard blev de hurtige angribere iscenesat og med en lille smule effektivitet så kunne de sagtens have lave et par mål.

I det 19. minut tog dog en vis herre ved en af de bedste på dagen, Jacob Lind, da han fra midterlinjen tog et raid mod Rishøjmålet. Han løb fra alt og alle og da han kom ind i feltet blev der afsluttet med en vaskeægte tåhyler og så stod det fortjent 1-0.

Det vækkede i den grad de rutinerede spillere fra Rishøj ,der havde bevaret stammen fra deres 2. divisionsophold. Men i det 43. min. lavede Søberg et indiskutabelt straffe og det blev korrekt dømt af den glimrende dommer. Det blev dog i første omgang reddet af Lasse Gram, men linjedommeren skønnede, at han var gået ud af sit mål og det efterfølgende omspark blev omsat i mål til en 1-1 stilling ved pausen.

Efter pausen blev der lagt et pres på Rishøj og bolden endte ude på venstresiden og den fangede Morten ”Messi” Larsen. Han lagde den klinisk ind i feltet hvor Marc ”Altid-På-Pletten” Lind et stykke udefra headede bolden på undersiden af tværribben – og selvom målmanden sprællede, så gik bolden i mål til en 2-1 føring.

Rishøjspillerne var ved at løbe tør for kræfter til sidst og i det 86. minut blev kampen afgjort. En lang bold til den indskiftede Niki Wulff og en finte der ikke rigtigt lykkedes. Men hvad betyder det når Christian Steen Jensen er klar – og iskold.

Han fik bolden med en spiller og en målmand foran sig. Med en lille kropsfinte fik han sat målmanden ned og så et lille træk til venstre og så ramte hammeren. Bolden blev med stor kraft sparket i mål og det var slut for Rishøj og en 3-1 sejr var en realitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *