LSF fik et point mod GVI
LSF.jpg
Det endte uafgjort mellem LSF og GVI weekendens kamp, hvilket LSF-holdet nok kunne være mest tilfredse med. Foto: Privatfoto
fodbold Ledøje Smørum Fodbold var i weekenden i aktion mod GVI, der lagde et fint pres på LSF i starten og det stressede LSF-holdet lidt med mange boldtab til følge. Smørumdrengene forsøgte at give igen med lidt presspil, men som halvlegen skred frem, var det GVI der tog over.

Da der var spillet en halv time fik GVI udbytte af anstrengelserne. Et indlæg fra venstre back endte i hovedet på en spiller midt for mål, og han svigtede ikke. 1-0 til GVI var fortjent på dette tidspunkt, for det var dem, der havde et overtag inden pausen.

Alligevel lykkedes det LSF at få udlignet små fem minutter før halvlegens afslutning. Det så en smule tilfældigt ud, da en andenbold landede for fødderne af Kasper Gram der trykkede resolut af og passerede sin storebror Mikkel i GVI målet.
1-1 ved pausen kunne LSF være mest tilfredse med, for GVI havde haft bedst fat.

Efter pausen var det mere lige. LSF kom noget bedre med, og angrebene bølgede frem og tilbage – dog uden at resultere i så mange store chancer. LSF havde ændret lidt på opstillingen, og ville gerne lidt mere over kanterne.

Jacob Lind var en af dem, der udfordrede fint og han kom også til en af de få chancer midt i halvlegen, da Niki Wulff lagde den ind mod den bagerste stolpe, men Jacob Lind fik ikke ordentlig ram på kuglen, og så løb chancen ud i sandet.

Også Emil Scott kom til en god mulighed, da han lobbede bolden over keeperen, men desværre røg bolden også over overliggeren.

GVI havde også deres muligheder, men Lasse Gram tog godt fra da der var mest brug for det. Udeholdet intensiverede presset mod slutningen, og LSF stod lidt dybt og gjorde hvad de kunne for at stå imod, og slog i ny og næ en kontra hvis chancen bød sig.

Der var godt tempo på kampen gennem alle 90 minutter, og uafgjort var vel et fair resultat set over hele kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *