LSF bliver ved med at vinde
LSf-fodbold.jpg
Det blev en komfortabel sejr til LSF over Herluf i weekendens kamp. Foto: Privatfoto
fodbold LSF har rigtig tur i den for tiden. I weekenden blev det til endnu en sejr for herreholdet over Herluf.

Cheftræner Kim Kjærsgaard sagde i sit oplæg inden kampen, at kunne holdet finde gejsten og viljen frem fra sidste weekend så ville kampen være vundet. Der skulle blot en halvleg til.

LSF kløede på, men i det 8. min. var det ved at gå galt. Hjemvendte Kasper Gram skulle lægge bolden tilbage til sin bror Lasse. Den blev lidt kort og blev opfanget af en Herluf-spiller.

Heldigvis var han vågen og fik klaret den prekære situation – og så så man faktisk ikke mere til modstanderne i den kamp.

Med en veloplagt Morten ”Messi” Larsen i første halvleg gik det koncentreret ned mod den stakkels Herluf-keeper, men ind ville bolden ikke.

Heldigvis bevarede Smørumdrengene koncentrationen og i det 29. minut kom så forløsningen. En lang bold blev sparket frem og der blev kæmpet. Marc ”Altid-På-Pletten” Lind screenede to mand og fik bolden skubbet over til Kaptajn og Topscorer Morten ”Molle” Larsen, der satte den i nettet.

Knap var bolden givet op, så skete der noget igen. Nu var det Scott der tryllede. Han driblede forbi to spillere og sendte fra baglinjen en flad bold tilbage til ”Messi” der resolut trykkede af og så stod det 2-0.

Nu blev halvlegen kørt til ende og i omklædningsrummet var der en meget afslappet stemning. Smørum-holdet sad på alt og Herlufdrengene kunne ikke rigtigt stille noget op.

Man skulle helt frem til det 65. minut, før der igen skete noget. Her spillede Benjamin Madsen Marc fri – som lagde den til rette til Scott, der scorede på chancen til 3-0.

Hele anden halvleg var bare en koncentreret indsats. Bolden blev kørt rundt og rundt og rundt uden at der skete noget. Det var som om, at alle var tilfredse. LSF havde spillere, der løb rundt lidt småskadede, det var varmt og Herlufdrengene ville ikke noget, da de var bange for at blive kørt over. Det endte med en komfortabel 3-0 sejr.

LSF hænger på i toppen, nu hvor Skovshoved smed et point i overtiden, men der bliver også brug for alle kræfter, når B1908, GVI og AB Tårnby er de næste tre modstandere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *