Lokale veteraner hyldet på rådhuset
flagdag_2016_6-copy.jpg
flagdag Tidligere udsendte soldater var inviteret til reception med både taler og parade på Ballerup Rådhus

Siden 2009 har 5. september været national flagdag for danske soldater, der har været udsendt i tjeneste under Dannebrog. Det er en dag til ære for alle dem, der har været udsendt på internationale missioner for Danmark siden 1948.

Dagen blev igen i år markeret i Ballerup, hvor Ballerup Rådhus dannede rammen for en reception for tidligere udsendte med bopæl i Ballerup Kommune. Her blev der blandt andet holdt tale af borgmester Jesper Würtzen, og foran rådhuset blev der afholdt en mindre parade til ære for de udsendte.

flagdag_2016_12-copy flagdag_2016_71-copy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *