Lig båret væk i Ikea-poser
politiaktion_5.jpg
Har man set nogen bære tunge Ikea-poser på en mistænkelig måde - eller på et usædvanligt tidspunkt af døgnet i området ved Hedeparken 179, vil politiet meget gerne høre mere om det. Foto: Flemming Schiller
drabssagen Politiet efterlyser vidner, der har set nogen bære rundt på tunge Ikea-poser omkring Hedeparken 179 eller ved Orchidevej.

I forbindelse med efterforskningen af drabet på en 25-årig mand og fundet af hans lig ved Orchidevej i Albertslund i går, beder Københavns Vestegns Politi offentligheden om hjælp.

Læs også: Politiet bekræfter: Lig fundet

“Hvis der er borgere, der har set mistænkelig adfærd ved Hedeparken 179 i Ballerup eller ved Orchidevej i Albertslund siden mandag den 29. august, så ret gerne henvendelse til politiet,” skriver de i en netop udsendt pressemeddelelse, der fortsætter:

“Særligt beder vi borgere, der har set mistænkelige adfærd med blå Ikea-poser i de omtalte områder den sidste uge, om at henvende sig. Det kan være observationer af personer, der har båret tunge Ikea-poser på en mistænkelig måde eller på et usædvanligt tidspunkt af døgnet.”

“Ud fra efterforskningen kan vi fastslå, at der er blevet brugt IKEA-poser i forbindelse med transport af liget. Derfor hører vi gerne fra borgere, der kan have set noget i den forbindelse,” siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby

Hvis man har oplysninger til sagen, skal man ringe til København Vestegns Politi på telefon: 43861448.

ikeapose

Det er denne type pose, som politiet mener, liget er blevet båret væk fra Hedeparken i. Foto: Københavns Vestegns Politi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *