Langstrømpen flytter ind
pip.jpg
30 børn og unge i alderen otte til 21 år står på scenen og synger og danser sig igennem historien om Pippi Langstrømpe. Foto: pr-foto
teater Teatergruppen KLIMA's børne- og ungdomsafdeling er klar med Pippi Langstrømpe-musical i Baghuset.

Om ganske få uger flytter teatergruppen KLIMAs børne- og ungdomsafdeling ind i Baghuset – og det gør de i selskab med Pippi Langstrømpe, Hr. Nilsson, politimændene Kling & Klang, Tommy & Annika og alle de andre velkendte figurer fra Astrid Lindgrens klassiske historier om verdens stærkeste pige.

Sebastian har skrevet musicalen, hvor publikum er med, når Pippi flytter ind i Villa Villekulla. Med sig har hun også en stor taske fyldt med guldmønter, som røverne Blom og Dunder-Karlsson er meget interesseret i at få fat i. Men de to er ikke de eneste, der er interesseret i at få fat i Pippi. Fru Prysselius fra socialforvaltningen mener ikke, at et barn kan bo alene og vil flytte hende på børnehjem.

Men Pippi giver ikke op, og sammen med vennerne Tommy og Annika går hun til modangreb, for hun ER verdens stærkeste pige.

Instruktørene er Maria Schrøder og Morten Uhrbrand Sørensen, som begge er mangeårige ledere af børne- og ungdomsafdelingen.

Musicalen varer cirka to timer og 15 minutter inklusiv pause og er velegnet til alle aldre i familien, også de alleryngste.

Spilledatoerne er lørdag og søndag den 24. og 25. september klokken 13 + 16 samt lørdag den 1. oktober klokken 13 + 16 og søndag den 2. oktober klokken 13.

Billetter kan købes på www.teatergruppenklima.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *