Kridtdag på broen
kridtbroen_32.jpg
Hygge og kreativitet på broen. Foto: Flemming Schiller
galleri Søndag havde en mor fra Ballerup arrangeret kridtdag for alle. Det blev til nogle hyggelige timer - og en mægtig fin bro.

Broen over Ballerup Boulevard mellem Vængerne og Magleparken/Idrætsbyen blev en hel del sjovere at se på i løbet af søndagen, hvor børn og voksne var samlet til ’Kridtdag i Ballerup’.

Idéen opstod helt spontant, da Rikke Sandemand Jeppsson fra Ballerup i forrige weekend var til kridtdag på Dronning Louises Bro på Nørrebro sammen med sine børn, der havde hygget sig så meget, at de ville tegne mere med kridt. Derfor fandt hun på at lave et opslag i facebookgruppen ’Sker i Ballerup’, hvor hun inviterede alle til at komme og være med søndag den 25. september.

Kommunens teknik- og miljøudvalgsformand, Helle Tiedemann, så opslaget og tilbød straks, at kommunen gerne ville sponsorere kridt til den sjove begivenhed. Og hvem ved – måske er en ny tradition født?

Fotos: Flemming Schiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *