Kridtdag i Ballerup
kridt.png
Kom og tegn med kridt på broen over Ballerup Boulevard på søndag klokken 14. Foto: Colourbox
tegning Rikke Sandemand Jeppsson fra Ballerup var i weekenden til kridtdag på Nørrebro. Det var så sjovt, at hun nu har arrangeret en lokal kridtdag i Ballerup på søndag.

“Jeg var med mine to piger til kridtdag på Dronning Louises Bro i søndags, og de nød det så meget, at de vil tegne mere med kridt,” skrev Rikke Sandemand Jeppsson i facebookgruppen ‘Sker i Ballerup’ forleden.

“Så var det jeg tænkte, om nogen i Ballerup vil være med til kridtdag på broen over Ballerup Boulevard fra Vængerne mod Idrætsbyen på søndag klokken 14,” skrev Rikke videre.

Og det var der mange, som synes, var en rigtig god idé – i hvert fald har opslaget høstet mange likes og fået flere tilkendegivelser fra andre folk i byen, der gerne vil være med.

Blandt andre formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Helle Tiedemann, som er meget begejstret for Rikkes idé.

“Jeg synes, det er en super sjov idé, og det vil vi som kommune meget gerne støtte op om. Derfor har jeg sagt til Rikke, at vi giver kridt til begivenheden,” fortæller Helle Tiedemann og tilføjer:

“Jeg tænker også, at det måske kunne gå hen og blive en tilbagevendende begivenhed, hvis der er opbakning til det.”

Alle er velkomne på søndag – både store og små kan være med til at skabe en kæmpe fælles kridttegning. Det begynder klokken 14 og fortsætter så længe, folk har lyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *