Hullet ved Malmparken var godt tænkt
Debat »Der er gået hul i naturen«, blev der skrevet i Ballerup Bladet for nogle uger siden.

Med en masser negative meninger om projektet. Er jeg den eneste, som har en hel anden holdning til den sag. Næppe!

Det er da et smukt syn, når man kommer der på cykel fra Industriparken og videre forbi Malmparken. Bliver nærmest suget ind i vores flotte natur på den anden side af Ballerup Boulevard.

Godt tænkt og jeg tror, at mange »Skovlunder« havde glemt hvilket dejligt område, vi er naboer til.

5 kommentarer om “Hullet ved Malmparken var godt tænkt”

 1. Hanne Westh siger:

  Fra den vinkel synes vi alle det er et flot syn. Det er synet den anden vej fra og ud mod Malmparken og MCDonalds …..

 2. Bettina Kjærgaard Nielsen siger:

  Det er ikke synet fra Malmparken jeg er ked af, det er fra Flyvepladsen den er gal, især om aftenen hvor hullet kan ses fra det meste Flyvepladsen.

 3. Ulla Sommer siger:

  Jamen, det vil jo være fint, hvis man så også tager turen IND i området. Jeg undrer mig jo over, at der tilsyneladende er folk, som er interesserede i natur, og som bor klos op ad et rigtigt dejligt område, og så ikke ved, at denne natur er der. Oprindeligt er området tegnet af 2 landskabsarkitekter. Og det er en meget fin og gennemtænkt arkitektur. Ifølge helhedsplanen skulle den bugtede randbeplantning bibeholdes. Så på et tidspunkt er der altså nogen, der har set det fine i landskabet, som det var tiltænkt fra arkitekternes side. Det har man så glemt – eller tilsidesat, fordi der “lige dukkede en lys ide op”, og på den baggrund går man så ind og fjerner en meget væsentlig del af randbeplantningen. Kom nu ind i området!
  Gå en tur over stepperne. Mærk vinden og det åbne landskab. Oplev, at man kan “blive helt væk” (hvis altså randbeplantningen var intakt) meget tæt på en trafikeret vej og en by. Det er sundt for sjæl og krop. Ren rekreation. Øv, at det er blevet ødelagt!

 4. Jens Minnet siger:

  Jeg tænker bare, at et villakvarter også ville være noget mere spændende at færdes i, hvis man fjernede hækkene og kunne se de flotte haver, og hvad der sker der.

 5. Thomas Kruse Petersen siger:

  Og nu skal den fine natur ødelægges af overflødig kunst. I forvejen er ådalen ødelagt af alt for store indhegninger til de ofte usynlige dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *