Hædret jazzorkester i Baghuset
Vestre-jazzværk.jpg
Vestre Jazzværk leverer med stor spilleglæde god, swingende og ukompliceret traditionel jazz. Foto: privatfoto
koncert Fredag den 23. september kan man opleve jazzorkestret ’Vestre Jazzværk’, når de spiller op i Baghuset.

Både melodierne og orkestret hører til de eviggrønne. Som halvstore drenge i 50’erne og 60’erne lyttede orkestrets musikere til datidens kendte jazzorkestre på grammofon, i radioen og i jazzklubberne. Det blev deres musik, og den er de tro imod.

Vestre Jazzværk har i mange år nydt international anerkendelse som et af de mest professionelle og velspillende inden for sin genre. Ikke kun i Danmark, men også i andre lande, som Vestre Jazzværk har gæstet, siden det blev ’født’ i Ribe for 40 år siden. I 1989 blev orkestret hædret som æresborgere i jazzens fødeby New Orleans.

Besætningen består af Poul Schmidt på trombone og vokal, Ole Weibel på klarinet og vokal, Hans Rømer på trommer, Aage Jespersen på trompet, Povl Erik Phillipsen på kontrabas samt Tom Nissen på banjo, guitar og vokal.

Baghuset åbner klokken 19.30, og det er muligt at købe billet i døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *