Fremtidens helte skabes i dag
sune.jpg
Torsdag den 22. september kan man i Kulturhus Måløv møde Sune Lohse, der med sin bog ’Fremtidens helte’ giver sit bud på børneopdragelse. Foto: privatfoto
foredrag I Danmark har forældre, lærere og politikere stort fokus på, at danske børn bliver dygtige til dansk, matematik og engelsk, men er det de vigtigste kompetencer man kan give sine børn?

Sune Lohse, der er chef, ungdomsleder og far til to, er ikke i tvivl. For ham er egenskaber som handlekraft, forandringsparathed og positivitet vigtigere end rå faglighed, når det handler om at skabe stærke børn med færdigheder til at begå sig på fremtidens arbejdsmarked.

Sune har derfor skrevet bogen ’Fremtiden Helte’, om hvordan man giver sine børn de kompetencer, de faktisk har brug for, så de får et fundament at bygge videre på.

Han kommer forbi Kulturhus Måløv, torsdag den 22. september klokken 19, med sit foredrag og det forældremanifest på ti bud, som han mener, alle forældre bør efterleve, hvis de vil skabe robuste, ærlige og helstøbte børn.

Billetter til foredraget kan købet på biblioteket, i kulturhusene eller på bib.ballerup.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *