Forrygende uge for Ballerup BK
fodbold I fodboldmæssig forstand startede ugen for Ballerup BK i tirsdags, hvor Frem Hellebæk var på besøg i fjerde runde af seriepokalen.

Kampen startede godt fra Ballerups side, og holdet bragte sig foran på en straffesparksscoring af Mikkel Andersen. Herefter fik udeholdet et solidt greb om kampen, og fik sat to scoringer i kassen inden David Feldstedt udlignede til 2-2 kort før pausen.

I anden halvleg bragte Frem Hellebæk sig atter i front, inden Rajko Lekic skabte balance i regnskabet, med en »panenka« fra 11-meter-pletten til 3-3. Stillingen holdt tiden ud, og i straffesparkskonkurrencen sejrede Ballerup med 5-3 og er derfor videre til forårets kvartfinaler.

Søndag var Ballerup på besøg hos Hareskov i Serie 4, som på trods af overvægt i boldbesiddelse, måtte se sig slået med 8-1. Ballerup stod simpelthen for solidt på banen, og slog til når chancen bød sig. Jakup Myjak, Mikkel Andersen og David Feldstedt scorede to mål hver. Kenneth Smith Nielsen og Mads Anker Johansen nøjedes med en enkelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *