Finn har brug for flere grønne fingre
Bibliotekshaven.jpg
Finn Eriksson er også primus motor for havemarkedet ved Kulturhus Måløv, der afholdes hvert år i juni. Foto: privatfoto
frivillige Det er Finn Eriksson og de øvrige grønne fingre, der holder Kulturhus Måløvs forhave pæn.

Hvis man går en tur gennem Kulturhusets forhave i Måløv, kan man i denne tid nyde et væld af smukke blomster. Bedene foran kulturhusets nye sal er nemlig fine og ryddet for ukrudt, og det er takket være Kulturhusets frivillige lugekorps, der også går under navnet ’Finn og de grønne fingre’.

Lugekorpset består i øjeblikket af 4-5 energiske lugere, og overlugemester Finn Eriksson holder styr på tropperne og sørger for at holde skvalderkål og fuglegræs fra døren.

Finn Eriksson er selv passioneret haveejer, og inviterer blandt andet folk indenfor i hustruens og hans have, når Haveselskabet afholder de årlige Åbne Haver. Lugeholdet er således i gode hænder, og alle har en hyggelig stund med lugejern og river. Men som Finn Eriksson siger:

»Vi kunne godt bruge lidt flere hjælpere på vores hold. Jo flere vi er, jo hurtigere går det. Og så er der heller ikke nogen, der bliver trætte af det.«

Har nogen lyst til at give en hånd med en time eller to om måneden, så kan de henvende sig til personalet i Kulturhus Måløv. De vil sørge for at formidle kontakt med Finn og de grønne fingre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *