Fællesindsamling til gigt og sclerose
indsamling Søndag den 11. september banker frivillige indsamlere fra Scleroseforeningen og Gigtforeningen på døren hos borgere rundt om i Region Hovedstaden - blandt andet her i Ballerup Kommune

Under overskriften ”Vi står op for hinanden” samler de to patientorganisationer penge ind til forskning, der kan give mennesker med sclerose og gigt et bedre liv. Det er første gang, at de to patientorganisationer arrangerer en husstandsindsamling, og der er hårdt brug for flere indsamlere i hele lokalområdet.

»Gennem de seneste årtier har forskning i gigt og sclerose sat nye standarder for behandling af de to kroniske sygdomme, hvilket har forandret livet og givet nye perspektiver for de tusindvis af mennesker med sclerose og gigt i Danmark. Men vi må erkende, at der fortsat er mange spørgsmål om de to uhelbredelige sygdomme, som vi gerne vil finde svaret på,« siger Mette Bryde Lind, direktør for Gigtforeningen.

Det er baggrunden for, at Gigtforeningen og Scleroseforeningen er gået sammen om en regional husstandsindsamling, der finder sted søndag den 11. september. Her vil flere tusinde frivillige indsamlere i Region Hovedstaden og Region Midtjylland gå på gaden for at sætte fokus på vigtigheden af fortsat at forske i de to kroniske sygdomme.

Man kan se ledige ruter i sit lokalområde samt melde sig som indsamler på www.viståropforhinanden.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *