’Egedal for alle’ i Smørum
egedal-for-alle-copy.jpg
Blandt de mange tilmeldte til årets erhvervs- og kulturmesse ’Egedal for alle’ er Kunstnergruppen M/K, der vil male live. Foto: Kunstnergruppen M/K
messe På søndag den 18. september kan man møde et hav af foreninger, virksomheder og kunstnere, når messen Egedal for Alle finder sted i Smørum Kultur- og Idrætscenter.

Når erhvervs- og kulturmessen ’Egedal for alle’ åbner dørene i Smørum Idrætsanlæg er det til et overflødighedshorn af oplevelser. Det vrimler nemlig med tilmeldte – over 80 forskellige virksomheder, organisationer, foreninger og kunstnere kan opleves på messen.

Foreningen Stafet for livet kommer med en tipskupon, hvor man kan teste sin viden om kræft. Kirkerne arrangerer korsang, Kunstnergruppen M/K maler live, mens musikskolen holder workshop, hvor man kan lære at lave musik på sin ipad.

»For vores lokale virksomheder, er messen en unik chance for at blive set i sammenhæng med dette sprudlende og vidtfavnende kultur- og fritidsliv,«siger Henrik Haagendrup, der er leder af styregruppen bag Egedal for alle.

Messen afholdes søndag 18. september klokken 10 til 16 i Smørum Idrætsanlæg, Flodvej 62. Der er gratis adgang til messen, og man kan læse meget mere på Egedalforalle.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *