Det værste overgreb på udsatte familier i nyere tid
Debat Så rammer kontanthjælpsloftet, et loft som i dan grad vil medføre at mange familier i Ballerup vil miste mange tusind kroner i husholdningen.

Det er for at få flere i arbejde, er der blevet sagt, men nu benytter vi os jo ikke af børnearbejdere i Danmark, en kendsgerning er det jo, at mange børn vil blive sat på gaden med deres forældre og dermed stilles i udsigt, at starten på livet bliver vanskeligere, skole, sociale relationer og så videre.

På lang sigt vil der kunne komme en gevaldig udskrivning.

Den største udfordring bliver de familier, der er i risikogruppen for ikke at kunne betale deres husleje. Et af kommunens store boligselskaber har 61 beboere, som mister mellem 1000 og 4000 kroner om måneden i boligsikring, penge som er en del af husholdningen i familier, der er hårdt ramt i forvejen.

Problemet er, at der ikke er nogen, der kender løsningen på, hvordan man hjælper de familier – ud over at de blot kan tage et arbejde.

Kontanthjælpsloftet er det værste voldelige uempatiske overgreb på udsatte familier i nyere tid.

Der påhviler kommunalbestyrelser i Ballerup og andre steder i dette land, at der skrides til handling uanset ideologi og partifarve inden skaden bliver for stor.

1 kommentar om “Det værste overgreb på udsatte familier i nyere tid”

  1. F. Lundquist siger:

    Nu skal man ikke kun give skylden videre, for hvem lave Kontanthjælps reformen mm.

    Og hvad har Ballerup Kommune gjort i den forløbne tid, for at imødegå konsekvenserne af reformen, det ansvar kan man ikke sige at Ballerup Kommune har været voksne nok til at løse, eller er det nok viljen der ikke er til stede, men det kan også være svært at se over gaden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *