Der er plads til alle om kurven
basket-COLOURBOX-copy.jpg
På Jump4fun-holdet er der plads til alle dem, som ikke føler, de passer ind på et almindeligt hold. Foto: Colourbox
Basketball Alle kan have en succesoplevelse med en basketballkurv og en bold. Jonstrup Basketball Klub åbner dørene til et Jump4fun-hold, der er for børn og unge, som af forskellige årsager ikke passer ind på almindelige hold.

Jonstrup Basketball Klub har indgået et samarbejde med Ballerup Kommune, DGI, Julemærkefonden og Nordsjællands Hospital om at etablere et Jump4fun-hold.

Jump4fun er et lukket idrætstilbud til børn og unge fra 6-16 år, som har problemer med overvægt eller ikke føler, at de passer ind på almindelige idrætshold. På holdet bliver der lavet sjove bevægelseslege på et niveau, hvor alle kan være med. Fokus er at skabe bevægelsesglæde hos det enkelte barn og sikre en fællesskabsånd på holdet. Der er løbende optagelse på holdet, og de første par gange kan man prøve at være med gratis.

Udover den ugentlige træning, vil børnene og deres familier cirka hver anden måned blive inviteret til at møde de andre Jump4fun-hold og deres familier ved et fællesarrangement med hygge, motion og undervisning i sund mad.

Træningen foregår fredage klokken 17.30-18.30 i Måløv Ny Hal på Måløv Hovedgave 48, og første træning er fredag 16. september.

Hvis man vil vide mere om projektet, kan man søge på www.jonstrupbasket.dk eller www.dgi.dk/jump4fun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *