Bygger bro mellem øst og vest
Red-Knight.jpg
Tong Wang bruger sin egen kulturs billedsprog på samtidens temaer som konflikt, sorg, menneskelige relationer og identitet. Foto: pr-foto
udstilling Lørdag 17. september klokken 15 er der fernisering på udstillingen ’The Stuff Dreams Are Made Of’ med den kinesiske samtidskunstner Tong Wang på Gammelgaard.

Kunstneren er blevet inviteret til Danmark for at skabe en helt særlig udstilling med det formål at formidle kinesisk samtidskunst og igennem denne at åbne for et kulturmøde og dialog mellem dansk og kinesisk kunst og kultur.

Det særegne ved Tong Wang er hans evne til at bygge bro mellem tradition og opbrud. Her mødes traditionelle kinesiske værdier og fortællinger, men med et genkendeligt, vestligt billedsprog. Hans værker rummer forskellige billedflader og fragmenter i collageagtige opstillinger, hvilket skaber et flow imellem forskellige verdener og fortællinger.

Gammelgaard håber med denne udstilling og de mange følgearrangementer at bidrage til og understøtte samarbejdet mellem dansk og kinesisk kunst, kultur og kunsthåndværk.

På ferniseringsdagen bliver udstillingen officielt åbnet af Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen og en repræsentant for den kinesiske ambassade.

Udstillingen vises frem til torsdag den 27. oktober, og der er fri entré. Gammelgaard ligger på Gl. Klausdalsbrovej 436.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *