BSF tog stikket for anden gang
fodbold For anden weekend i streg vandt BSF i Sjællandsserien, da Frederikssund denne gang blev besejret med 2-0 på udebane efter en flot indsats af de rødklædte.

Efter sidste weekends vigtige sejr mod FC Lejre, så var det afgørende, at BSF lørdag kunne følge op ved at tage til Frederikssund og tage de 3 point. Dermed ville man nemlig holde sig indenfor kort afstand af topholdene i rækken.

Heldigvis for BSF, så fik man også en perfekt start på opgøret, idet der ikke skulle gå mere end 8 minutter, før nettet i Frederikssunds mål blafrede. Alexander Keun bragte nemlig BSF foran med 1-0 tidligt i opgøret.

Første halvleg bød generelt på adskillige muligheder for begge mandskaber, men der manglede lidt skarphed fra både den ene og den anden side, og derfor var faktum at stillingen fortsat var 1-0, da dommeren fløjtede til pause.

Taktikken blev ændret en smule i pausen, og BSF kom ud som lyn og torden, da 2. halvleg startede. Det gav også pote, da Rasmus Larsen på indlæg fra Neno Dragojevic skabte den forløsende scoring til 2-0.

I perioden herefter, hvor Frederikssund også fik en advarsel og dermed 10 minutter i undertal, havde BSF flere chancer, og en enkelt gang var bolden i mål, men dommeren annullerede det for offside.

Resultatet holdt hele vejen til slutfløjt, og dermed blev det til en 2-0 sejr til BSF denne lørdag i Frederikssund. BSF er fortsat på femtepladsen i Sjællandsserien efter syv spillerunder.

På lørdag spilles der igen kamp, denne gang på hjemmebane i ”Gryden” i Ballerup Idrætspark, hvorAllerød kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *