Bronze ved OL i programmering
Carl-programmering-bronze2-copy.jpg
computer Det blev til en flot tredjeplads til Carl Dybdahl fra Skovlunde, da han i sommerferien var i Rusland for at deltage i OL i programmering.

Carl Dybdahl fra Skovlunde har netop sammen med tre andre danskere været til OL i programmering i Kazan i Rusland, og der opnåede han en flot bronzemedalje.

Carl var igennem flere runder for at nå så langt. De første to runder blev klaret hjemmefra, derefter kom finalen på Herlufsholm i Næstved. Så var de seks bedste til den baltiske finale i Finland, hvorefter de fire bedste blev udvalgt og sendt til Kazan.

Ikke overraskende blev de øverste medaljepladser taget af Kina og Rusland, men at Danmark også kom på sejrsskamlen var noget af en præstation for Carl.

Han har været til OL i programmering før, og kender derfor flere af de andre deltagere fra mange forskellige lande. Carl og Adam fra Cypern har en tradition for hvert år at indspille en karaokesang og lægge den på Youtube. Det siges dog at de er væsentligt bedre til at programmere end til at synge.

Carl har altid været interesseret i matematik og computere og lærte at programmere, da han var ni år gammel, fortæller hans far Niels.

Carl har tidligere gået på Rosenlundskolen i Skovlunde og har de sidste tre år gået på H.C Ørsted Gymnasiet i Ballerup. Han er nu blevet student og starter efter sommerferien på at læse datalogi på Københavns Universitet.

Carl-programmering-bronze3-copy Carl-programmering-bronze4-copy Carl-programmering-bronze-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *