Brøndby var bedst i lokalopgør
BSF-BIF_15.jpg
Rammen var flot, da BSF hjemme i Ballerup mødte Brøndby. Det var dog gæsterne, der vandt kampen. Foto: Flemming Schiller.
fodbold Det har været en travl uge for BSF-damerne i denne uge. Onsdag aften gæstede Brøndby IF Ballerup idrætspark og kampen trak små 300 tilskuere, hvilket var med til at sætte en god ramme om dette lokalopgør, som blev vundet af et stærkt spillende BIF mandskab med 2-0.

Efter BSF’s gode indsats i søndagens opgør mod Fortuna Hjørring var det et koncentreret BIF mandskab der gæstede Ballerup denne onsdag.

Lad det være sagt med det samme – gæsterne var først på det meste, mens hjemmeholdet måtte forsvare sig mere end de ønskede og blev presset for langt tilbage på banen især i de første 45 minutter. Med en scoring i det 24 minut kunne gæsterne gå til pausen med en 1-0 føring.

Hjemmeholdet fik justeret lidt i deres omgang med bolden og især i kampens sidste 25 minutter var der gode momenter, hvor BSF-holdet faktisk skabte en god gang fodbold. De fik tilkæmpet sig et par gode muligheder, men det var endnu engang gæsterne, der bragte sig foran 2-0 i det 77 minut. Hjemmeholdets største chance tilfaldt Agnete Nielsen, da hun resolut sparkede på mål i kampens 86 minut, men desværre for Agnete og BSF strøg bolden tæt forbi målet og dermed måtte BSF forlade banen for første gang i denne sæson uden at score.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *