BMS startede sæsonen
BMS-basket-1.jpg
Der blev både hygget og spillet, da BMS Basket tog hul på den nye sæson. Foto: Privatfoto
Basketball Rosenlundhallen dannede søndag rammen om BMS Herlev dag, hvor ungdomshold fra U10 og opefter mødtes til basket, leg og hygge.

Klubbens herrehold, Wolfpack, stod for tre timers træning af ungdomsspillerne, som bagefter fik mulighed for at se Wolfpack spille træningskamp mod basketligaholdet Stevnsgade. En kamp som Wolfpack vandt 70-69.

Forrige weekend afholdt klubben ”Store træningsdag”, hvor klubbens ungdomshold fik prøvet formen af i ikke færre end 21 træningskampe. Selv om turneringen først starter i slutningen af måneden, er holdene til de første kampe i pokalturneringen udtrukket.

BMS Herlev er inde i en spændende udvikling både organisatorisk og sportsligt, og klubben har allerede i sæsonoptakten haft medlemsfremgang. Det glæder Steen Jessen, som er formand for klubben

”Vi arbejder efter at blive »Danmarks bedste basketball klub – hele vejen rundt« inden for de næste tre år. Det er en ambitiøs målsætning, som både handler om at vinde medaljer herhjemme og internationalt, samtidig med at vi skaber et klubmiljø, hvor spillerne trives, og hvor der også er hold til dem, som ligeså gerne vil hygge som træne meget,« siger han.

Sportschef Henrik Koll er imponeret over, det engagement, han har mødt blandt både trænere, spillere og forældre i klubben i sin første måned som sportschef.

»Jeg forventer, at vi fortsat vil være med i toppen i langt de fleste aldersgrupper, og vi vil arbejde hen imod at blive den førende klub, når det kommer til talentudvikling,« siger sportschefen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *