Bliv klogere på Måløv
Byvandring-i-Måløv.jpg
Hop i vandreskoene søndag den 11. september og få mulighed for at lære en masse spændende om Måløv by. Foto: Privatfoto
Byvandring Ballerup Museum og Kulturhus Måløv arrangerer i fællesskab en dag i lokalhistoriens tegn for Måløvs borgere.

Få svar på spørgsmål som: Hvorfor blev der dyrket lavendel på markerne i Måløv under besættelsen? Hvilken last kørte kongetoget med til Måløv Station? Og hvor løb den hellige kilde, som man finder i kommunens byvåben?

Dette og meget andet kan man få opklaret, når Ballerup Museums Mette Jensen leder byvandringen gennem byens historie fra kildemarked i middelalderen til landsbyens gårde, togets ankomst og byen som forstad.

Både børn og voksne er velkomne på turen, der tager cirka en time og et kvarter. Efter turen kan nye og gamle måløvborgere mødes og snakke videre i Kulturhus Måløv, hvor der bliver budt på gratis kaffe, te, saftevand og kage. Imens kan børnene hygge sig med en film eller lege i børnebiblioteket.

Byvandringen finder sted søndag den 11. september klokken 12.45 med mødested foran Måløv Kulturhus. Det er gratis at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *