Ballerups nye sundhedstempel
health-care-center_14.jpg
Der blev råbt højt hurra på den røde løber for det nye Health Care Center ved indvielsen torsdag eftermiddag. Foto: Flemming Schiller
indvielse Danmarks første samlede sundheds- og velværehus under samme tag blev torsdag indviet under navnet Health Care Center.

Der var taler og blitzlys, snore der skulle klippes over og balloner, der skulle sendes til himmels. Det var ganske enkelt som det hører sig til, da World Trade Center i Ballerup torsdag eftermiddag indviede sin nye sundhedsafdeling – Health Care Center (HCC).

Efter sigende er sundhedsafdelingen den første samlede sundheds- og velværehus under samme tag i Danmark og derfor havde mange lagt vejen forbi for at hylde afdelingen, der har været på tegnebrættet i ti måneder.

Nu står 20 klinikker klar til at hjælpe med alskens skavanker, hvad enten det er dårlig ryg, ømme fødder, ondt i tænderne, stress eller noget helt femte. Klinikkerne varierer i størrelse, men er alle topmoderne med de bedste faciliteter og behandlere, som både kan hjælpe de mange virksomheder som holder til i World Trade Center såvel som andre virksomheder og private rundt om i området.

God til forebyggelse

Der blev holdt taler af blandt andre direktøren for HCC Benedicte Porst Rønje og borgmester Jesper Würtzen. Her blev det nye sundhedsafsnit kaldt for unikt og samtidig fortalte direktøren, at HCC bygger på tre søjler, nemlig forebyggelse, behandling og velvære.

»Forebyggelse er fremtidens løsen. Derfor har vi forebyggelsen med i vores strategi. Vi skal kunne afhjælpe en masse af de små skavanker, der ikke vil blive prioriteret så højt i fremtidens sundhedsvæsen, men samtidig skal vi også forebygge og slutte af med velvære. Det kan være to gode timer at give ud for en medarbejder,« sagde hun ved indvielsen.

Borgmesteren fik efter sin tale alle til at råbe tre korte og et langt hurra for HCC inden ballonerne røg til vejrs og der kunne mingles, snakkes, kigges og ikke mindst spises og drikkes lidt ved siden af.

Ballerup nye sundhedstempel er indviet og endnu et hjørne er fyldt ud i det i forvejen succesrige hus World Trade Center, hvor 80 procent af de 18.000 kvadratmeter nu er fyldt op. Nu har personalet i de mange virksomheder endda ikke langt til velvære og en lidt bedre sundhed.

Fotos: Flemming Schiller

health-care-center_2 health-care-center_3 health-care-center_6 health-care-center_7 health-care-center_8 health-care-center_9 health-care-center_10 health-care-center_11 health-care-center_12 health-care-center_1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *