Ballerup mødtes til motionsløb
c_løbet_2016_12-1.jpg
Fællesopvarmning forud for løbene, der i år talte både børneløb, femkilometerløb og stafetløb på to gange fem kilometer. Foto: Flemming Schiller
Løb 147 motionsglade mennesker i alle aldre samledes for at løbe det store Ballerup C Løb tirsdag i sidste uge.

Det populære familieløb Ballerup C Løbet blev tirsdag skudt i gang ved Ballerup Centret. 147 løbere i alle aldre havde trukket løbeskoene på og begav sig derefter ud på fem kilometer løb.

Der var desuden en børnerute på to kilometer. Som noget nyt kunne man også vælge stafet, hvor i alt otte hold stillede op til en fem gange to kilometer.

Ruten gik fra Ballerup Center via Pederstrup, mens to kilometer ruten foregik i nærområdet omkring Ballerup Centret.

De mange deltagere kunne glæde sig over det gode vejr, og måske var det derfor, at antallet af deltagere ikke var helt så stort som sidste års 190, fordi der måske var andre udendørs aktiviteter, der trak.

Under alle omstændigheder var det en festlig dag, hvor der både blev løbet stærkt, konkurreret og samtidig var der plads til, at man havde det hyggeligt, løberne imellem.

Årets vindere

Men trods hygge og gode vibrationer, så handler det jo også om at gennemføre. I alt 51 deltog i børnenes to kilometer løbet der blev vundet af Lau Kjærsgaard fra Ballerup Atletik Klub i tiden 0:07:39. Hurtigste pige var Amalie Sørensen i tiden 0:08:58.

Voksenløbet på fem kilometer, der var for alle aldre, blev vundet af Frederik Fürstenberg fra Sparta i tiden 0:17:08, mens hurtigste kvinde blev Tina Tangmose i tiden 00:18:37.

Der stillede også otte hold op i den nye stafet og her vandt holdet fra Føtex i den samlede tid 0:48:47 foran Marc Molina , der var halvandet minut langsommere. Tredjepladsen blev taget af Winni Andersen godt 20 sekunder efter.

Ballerup Bladet stillede i øvrigt også med et hold i stafetten og spurtede sig ind på en flot syvende og næstsidsteplads.

Det er endnu uvist, om Ballerup C Løbet igen bliver afholdt næste år. Ifølge Ulrich Engmark fra Ballerup Atletik Klub bliver det endeligt afgjort senere på året, når man har evalueret årets løb.

Fotos fra årets Ballerup c løb.

Billeder fra Ballerup C Løbet 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *