Ballerup BK vandt igen
fodbold Sæsonen er kun knapt en måned gammel, men allerede efter fire kampe er der begyndt at danne sig en top og bund. Ballerup BK hører heldigvis til i den førstnævnte.

Det gør de blandt andet via den 3-0 sejr, som kom i hus i søndags. En kamp hvor der reelt set aldrig var tvivl om udfaldet, og hvor dagens modstander, ORI-Fodbold, primært spillede for at mindske nederlagets størrelse.

I første halvleg bringer Kenneth Høier Ballerup foran, og Jakup Myjak udbyggede til pausestillingen 2-0.

I anden halvleg sendte Ballerup et par debutanter ind til deres første minutter for klubben, og de gjorde det begge ganske fint. På måltavlen skete der også positive fremskridt, da Kenneth Høier sender sin anden scoring i nettet på et straffespark. Ballerup BK 2 var ligeledes i kamp denne weekend, og hev her en flot 4-2 sejr hjem over et ungt Lundtofte-mandskab. Klubbens 8-mandshold kunne ligeledes sætte tre point ind på kontoen, da de kom hjem fra Herstedøster med en 3-1 sejr i bagagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *