Anders Dalgaard fik Frivillighedsblomsten
frivillighedsblomst-copy.jpg
Anders Dalgaard, godt gemt under kasketten, blev hyldet på Kirketorvet, da borgmester Jepser Würtzen og Frivillighedsrådsformand Connie Hartz overraskede ham med Frivillighedsblomsten. Foto: privatfoto
overraskelse Formanden for Egebjerg Senioridræt Anders Dalgaard fik Frivillighedsblomsten for sin aktive indsats i det frivillige arbejde.

Torsdag, den 25. august var sidste succesfulde ’Dans på Torvet’ i Ballerup denne sommer. Mange borgere var mødt op. Solen skinnede. Rammerne for en dejlig danseglad aften var sat. Men udover dansene bød det afsluttende arrangement også på en overraskelse.

Borgmester Jesper Würtzen og Connie Hartz, formanden for Frivillighedsrådet overrakte Frivillighedsblomsten til en meget overrasket og berørt Anders Dalgaard, som er formand for Egebjerg Senioridræt. Blomsten gives som anerkendelse for en stor aktiv frivillig indsats.

I sin tale til Anders Dalgaard fremhævede Jesper Würtzen den store indsats, Anders udfører som formand for Egebjerg Senioridræt. Ikke mindst har han arbejdet for, at foreningen er blevet stor og har tiltrukket mange nye medlemmer.

Stor ros for indsatsen

»Han gør en bemærkelsesværdig indsats for at synliggøre foreningen,« sagde borgmesteren og nævnte i den sammenhæng Dansens Dag i superarenaen, deltagelse i Foreningernes Dag, medarrangør af Dans på Torvet og alle foreningens forestående visninger af sine tilbud i den kommende Sundhedsuge 39 – og herunder en ny omgang dans, som vil foregå i Ballerup Centret.

»Anders kan på ingen måde magte alle gøremål alene, men han er også god til at aktivere andre frivillige. Af praktiske gøremål har vi også i denne sommer oplevet den frivillige indsats med maling af lokalerne i Aktivitetshuset på Solvej. Anders er en god og flittig samarbejdspart, som ansvarsfuldt får ting til at ske,« tilføjer Connie Hartz.

Frivillighedsblomsten uddeles efter indstilling til Michael Hansen, leder af Forenings- og Frivilligcenter Tapeten og i samarbejde med Frivillighedsrådet og kommunalbestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *