Alzheimerforeningen samler ind
Alzheimerforeningen.jpg
Med pengene fra landsindsamlingen kan Alzheimerforeningen arbejde for at holde liv i håbet om at finde en kur. Foto: Alzheimerforeningen
indsamling Der er mangel på indsamlere til Alzheimerforeningens første landsindsamling nogensinde, lørdag den 24. september.

Lørdag den 24. september samler Alzheimerforeningen ind ved deres første landsindsamling nogensinde til fordel for de cirka 500.000, der har demens tæt inde på livet. Men organisationen mangler indsamlere i lokalområdet.

Under overskriften ’Husk mig’ går hundredvis af mennesker på gaden denne dag til foreningens landsindsamling for at huske på dem som glemmer. Foreningen samler ind til fordel for de 85.000 mennesker, der lever med en alvorlig demenssygdom og deres cirka 400.000 pårørende, der står ved siden af.

Rundt om i hele landet vil der denne dag blive afholdt større og mindre events blandt andet ved Smørum Centret for at markere indsamlingen, men der er brug for flere indsamlere, og derfor opfordrer Alzheimerforeningen nu lokale borgere til at melde sig.

Hvis man har et par timer lørdag den 24. september og lyst til at hjælpe dem, som glemmer, så kan man melde sig til på www.huskedagen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *