Ærgerligt pointtab i Odense
fodbold Lørdag spillede BSF’s 3F ligamandskab deres femte kamp i ligaen og denne gang gik turen til Marienlyst idrætscenter, hvor Odense spiller deres turneringskampe.

Der skulle gå blot halvandet minut inden hjemmeholdet havde bragt sig foran efter en passiv markering i BSF forsvaret. Men BSF kom godt tilbage og tog styringen af opgøret. Begge hold havde flere gode forsøg, men i det 43 minut bragte Michelle Madsen balance i regnskabet, da hun behersket sparkede bolden i mål til 1-1.

I anden halvleg fortsatte BSF det gode spil og de kombinerede sig gennem det fysisk stærke Odense forsvar og i det 63. minut bragte Tanya Arngrimsen BSF foran med 1-2.

Et skud på stolpen, et flot gennembrud og et par gode afslutninger var dertil BSF’s muligheder for at bringe sig afgørende foran, men i stedet skete det modsatte. Når gæsterne magledemanglede kynisme og beslutning, så udnyttede hjemmeholdet det blot 2 minutter før slutfløjtet. Kampen sluttede 2-2 og set ud fra spil og chancer burde gæsterne have lukket og slukket opgøret midt i anden halvleg og dermed taget alle tre point med hjem fra det fynske.

BSF ligger stadig nummer tre i ligaen.

Næste opgør i 3F ligaen er allerede på lørdag, hvor Vejle kommer på besøg. Kampen spilles kl.-13.00 i gryden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *