Vrøvl fra Strøm
Debat Jeg vil medgive, at man populært kan sige »syre+base giver salt+vand«, men hvis man har fulgt med i kemitimerne, vil man også vide, at det overhovedet ikke har noget med blødgøring af vand at gøre.

At familien Strøm bruger oceaner af tid på afkalkning (foretages nemt og hurtigt med citronsyre) og har et stort forbrug af sæbe (tilsæt dog lidt »kalk-væk«) er besynderligt, men en nedsættelse af hårdhedgraden fra 20 til 10 vil jo kun betyde at der skal bruges halve oceaner af tid.

Derimod kan en ændring af vandets kemiske sammensætning (udover prisen) betyde at kaffe, te, suppe og andet vi bruger vand til i madlavningen vil smage anderledes. Jeg er i øvrigt godt tilfreds med den nuværende vandkvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *