Toftehaven festede og fejrede
Plejecenter_Toftehaven_1.jpg
Foto: Flemming Schiller
indvielse Beboere og personale på Plejecenter Toftehaven kombinerede sommerfest og indvielse af ny have.

Sidste torsdag var en rigtig festdag på Toftehaven i Ballerup. Da klokken slog 17 gik en kombineret sommerfest og indvielse i gang.

Beboere og personale skulle for det første fejre, at der skulle indvies en ny og flot have, der for alvor får hele området til at fremstå velplejet og indbydende.

Græs og små stier skal gøre haven hyggelig og indbydende og inviterer til at nyde de gode sommerdage og de lyse timer lidt endnu. Samtidig er haven også et oplagt sted at hygge sig beboere imellem.

Plejecenter_Toftehaven_3

Ikke nok med, at de ydre faciliteter nu er i orden. Der skal også være lidt at more sig med indendørs, så der var også indvielse på det nye billardbord. Dermed er der lagt op til mange festlige og sjove timer, når der skal dystes i evner på blåt lærred og kø.

Efter at have markeret de nye tiltag, var der så sommerfest med god mad og drikke. Rigtig mange var mødt op for at fejre dagen og samtidig markere sommerens komme.

Hyggen var allerede spredt til alle, der var med til at gøre denne torsdag aften til en speciel dag, der huskes længe på Toftehaven.

Billedgalleri: Se flere billeder fra sommerfesten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *