Tandlæger i WTC
tandlæge-copy.jpg
Camilla Kirkeby, tandlæge og indehaver af PLUS1 Tandlægeklinik glæder sig til at åbne den nye klinik i World Trade Center Ballerup. Foto: privatfoto
åbning I denne uge slår en ny tandlægeklinik dørene op i World Trade Center Ballerup.

Det er PLUS1 Tandlægeklinik, der med sine godt 300 kvadratmeter og syv behandlerrum bliver en stor klinik. Camilla Kirkeby, som er ejer af PLUS1 Tandlægeklinik, fortæller med stolthed om resultatet af byggeriet, som har stået på siden starten af april:

»Vi har knoklet med at skabe en af Danmarks flotteste og mest moderne tandlægeklinikker. Vi er meget tilfredse med resultatet og nu glæder vi os alle sammen rigtig meget til at vise resultatet frem til vores patienter. Nye som gamle.«

Hun er meget glad for placeringen i World Trade Center, hvor de bliver en del af husets Healthcare Center.

»Her er vi tæt på såvel de private som de mange tusinde ansatte i Ballerups mange virksomheder, som vi har brugt en del energi på at komme i kontakt med for at tilbyde lukrative firmaaftaler. Mange bruger rigtig meget tid på transport og parkering, når de skal til tandlægen. Placeringen af vores nye klinik gør det nemt at nå til tandlægen uden at skulle tage tidligere fri eller bruge halve fridage,« siger hun.

Klinikken er den fjerde PLUS1 Tandlægeklinik, som også findes på Amagerbrogade, i Rødovre Centrum og i Field’s.

I forbindelse med åbningen, flytter tandlæge Jan Jørgensen 1. september sin tandlægepraksis fra Slettebjergvej til den nye PLUS1-klinik i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *