Syvmetergrænsen bliver snart brudt
Emil-Ipsen.jpg
Atletikudøveren Emil Ipsen er meget tæt på at springe mere end de magiske syv meter i længdespring. Foto: Privatfoto
Atletik Ballerup Atletiks Klubs syttenårige alsidige atlet Emil Ipsen er tæt på at blive klubbens tredje længdespringer gennem tiden, som kommer over de eftertragtede syv meter, idet han netop har sprunget 6.98 meter på Greve Stadion.

De 6.98 meter betyder nu, at Emil optages i Danmarks Centrale Talentudviklingsgruppe, hvor kravet er 6.97 meter. Det vurderes, at Emil har potentiale til en kommende deltagelse ved internationale mesterskaber i ungdomsatletik. Med en fremgang på 30 centimeter siden sidste års bedste resultat er det ikke urealistisk at nå kravet på 7.57 meter for deltagelse i verdensmesterskaberne for U20 i de kommende år.

Det bliver spændende at følge Emil fremover, hvor han vil blive indbudt til fællestræning med de allerbedste atletikudøvere i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *