Svar på UCC og trafik
Debat I sidste uge blev der bragt et læserbrev angående UCC-købet og kommende trafik.

Bygningerne på Bybjergvej, som Ballerup Kommune nu har købt, har i mange år huset Professionshøjskolen UCC’s pædagoguddannelse. I den periode har der dagligt været trafik til og fra stedet – både i bil, på cykel og på gå-ben.

Ballerup Kommune har i forbindelse med købet af ejendommen igangsat en planlægning af anvendelsen, hvor vægten er lagt på flytning af Kasperskolen og boliger for voksne med særlige behov med tilhørende dagcenter.

Set i forhold til den hidtidige anvendelse, så er der ikke noget der tyder på, at den fremtidige anvendelse vil ændre nævneværdigt på mængden af trafik. Men det er naturligvis noget, vi er opmærksomme på her i planlægningsperioden, og hvis der er noget, der tyder på at der kan opstå trafikale uhensigtsmæssigheder, så træffer vi de nødvendige foranstaltninger, som vi gør andre steder i kommunen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *