Succes for BSF handicapfodbold
BSF-handi-copy.jpg
BSF-holdet vandt to ud af tre kampe ved stævnet. Foto: Privatfoto
Den nye afdeling i BSF, Handicapfodbold, var i weekenden til deres første stævne i den røde BSF trøje i Nykøbing Falster. Det var til tredje og sidste stævne inden DM.

I den første rigtige kamp med det nye logo på trøjen, spillede BSF helt fantastisk. Bolden blev spillet langs jorden rundt, og lod modstanderholdet løbe mange ekstra meter. Denne kamp blev vundet 2-0.

BSF var kommet godt fra land, men det forsætte i kamp nummer to, som nok var den bedste kamp ved turneringen. Det var en hård kamp mod det hold, som var sværest ved seneste stævne i juni. Men med god vilje og fighterånd vandt BSF 3-1.

Tredje og sidste kamp var en træls affære, det var mod et hold, som burde havde spille i A-rækken. BSF tabte kampen 0-3. Modstanderen havde fem i forsvar og lossede lange bolde frem til deres enlige angriber, som både var hurtigere og stærkere end BSF’s forsvar.

Men alt i alt, tilfredshed blandt træneren og spillerne, da både B- og D-holdet derved gik videre til DM, som 2’ere i puljen.

Nu venter DM i Glostrup 24.-25. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *