Stor opstartscup i Måløv i weekenden
nem_transport_cup18-copy.jpg
Sidste år løb Måløv Boldklub selv med guldet ved Nem Transport Cup. Hvem mon det bliver i år? Foto: Flemming Schiller
fodbold Der bliver fodbold i lange baner, når sommertraditionen med en stor opstartsturnering i Måløv Idrætspark, endnu engang løber af stablen denne weekend.

Måløv Boldklub byder igen i år på Nem Transport Cup, en turnering der er blevet spillet hvert år siden 1982 – og der ganske som vanligt spilles ugen inden den ordinære turnering sparkes i gang.

I årets Nem Transport Cup deltager otte hold i to puljer. Pulje 1 består af Brede IF, Måløv BK, BSF og Mladost IF, mens Pulje 2 omfatter: Brønshøj BK, Lundtofte BK, Farum GK og B1973 Herlev.

»Det er måske nok det stærkeste felt, vi har haft med i mange år, så vi glæder os utroligt meget,« siger Måløv Boldklubs formand Brian Rasmussen.

Turneringen finder sted i Måløv Idrætspark fra 5. til 7. august. Fredag fra klokken 18 til cirka 21, lørdag fra 11 til cirka 17 og søndag fra 11 til 16.

Der er gratis entre alle dage og de forsvarende mestre fra Måløv Boldklub glæder sig til at se en masse glade folk på og omkring banerne i weekenden. Man kan også følge turneringen på www.facebook.com/nemtransportcup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *