Sommermaling af Aktiv Center Solvej
maler-copy.jpg
Der har været gang i penslerne i Aktiv Center Solvej denne sommer. Foto: privatfoto
frivillige Frivillige fra Egebjerg Senioridræt og Pensionistcentret Parkhuset benyttede sommerferien til at få lidt ekstra motion ved at male.

I sommerferien stillede nogle medlemmer fra Egebjerg Senioridræt og Pensionistcentret Parkhuset op med spande og pensler, så Aktiv Center Solvej kunne få en overhaling. Både hal, omklædningsrum, gangarealer og køkken fik en gang maling – nogle steder nye farver og andre blev blot frisket op.

Bygningerne tilhører Ballerup Kommune, som derfor har betalt materialerne, mens de frivillige kvitterede med at bruge deres fritid. De blev honoreret med god varm kaffe, frisksmurt smørrebrød og hyggeligt selskab i de par uger, arbejdet stod på.

Find Aktiv Center Solvej

Både Pensionistcentret Parkhuset og Egebjerg Senioridræt benytter Aktiv Center Solvej. Parkhuset tilbyder en lang række forskellige aktiviteter som for eksempel keramik, glas, patchwork, syning og meget mere, mens Egebjerg Senioridræt blandt andet tilbyder gymnastik, motionslinedance, yoga, badminton og bedstevolley.

»Pensionistcentret Parkhuset og Egebjerg Senioridræt har et godt samarbejde i forbindelse med den daglige drift og vedligeholdelse af faciliteterne i Aktiv Center Solvej,« fortæller Jørn Steen Jensen, der er medlem af Egebjerg Senioridræt.

Aktiv Center Solvej ligger centralt i Ballerup – på Solvej 6. Hvis man kommer i bil og ikke kender stedet, kan det dog godt være lidt svært at finde, men Jørn forklarer:

»Du skal køre via Linde Alle, der går mellem Hold-an-Vej og banegårdspladsen. Der drejer du ned ad Rolighedsvej og kører ned til enden af vejen. Her skal du så dreje til venstre og køre på noget der ligner en cykelsti langs jernbanen og under Hold-an-Vej. Men den er god nok. Du kommer frem til målet helt uden problemer.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *