Sanselige billeder i smukke stoffer
Klitter-ved-Vedersø_0944a-1-copy.jpg
Birthe Damgaard skaber sine billeder af farvede silkestoffer og tyl. Man kan se dem i Skovlunde Kulturhus fra på lørdag. Foto: ptivatfoto
udstilling Lørdag den 13. august er der fernisering i Ballerup Kunstforening, som udstiller Birte Damgaards stofbilleder.

Ballerup Kunstforenings første udstilling efter sommerferien er en meget spændende og anderledes udstilling. Det er ikke traditionelt malede naturbilleder, du finder på væggene. Birthe Damgaard bruger ikke maling men flotte farvemættede silkestoffer til at skabe sine billeder.

Silkestofferne er farverige, mønstrede og med forskellige strukturer, og med dem skaber hun små og store sanselige billeder. Det hele garnerer hun med forskellig farvet tyl, som hun bruger til at skabe dybde og fremhæve ting i billederne.

Inspirationen henter hun mange forskellige steder fra. En gåtur i skoven eller ved søen kan give inspiration til et billede. Men mange af motiverne bliver også hentet fra rejser forskellige steder rundt om i verden.

Birthe Damgaard er autodidakt og har arbejdet med denne form for billedsyning gennem mange år.

Udstillingen kan ses hver lørdag og søndag fra 13. august til 4. september i tidsrummet 13-16. Der er fernisering lørdag den 13. august klokken 13-14, men åbent helt til 16. Det hele foregår i Skovlunde Kulturhus, Indgang 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *