Så går LSF i gang
fodbold Efter en meget kort optakt er det tid til at komme i gang igen med den nye og anderledes turnering for LSF.

Der er ikke de store ændringer i truppen, men nye unge spillere er kommet til samt flere er kommet fri af skader – så det ser godt ud.

På lørdag klokken 14 på Sydbank Arena, som hjemmebanen hedder nu, kommer Avedøre forbi til en forhåbentlig god og spændende kamp.

Det helt nye er strukturen, da Danmarksserien nu er delt op i fire grupper med 10 hold i hver. Det betyder, at hvert hold spiller mod hinanden tre gange. Hvordan op- og nedrykning kommer til at foregå, er et spørgsmål om geografisk placering – men den tid den glæde eller sorg.

På trænerfronter er det stadigvæk de samme som står i spidsen, dog er Klaus Henriksen vendt hjem og tager sig af senior 2. Han var også med i den sidste halvdel i foråret og en væsentlig årsag til at senior 2 stadigvæk er i serie 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *