Ridecamp på Ledøje-Smørum Rideskole
Ridecamp-2-copy.jpg
ridning Små og store fik en dejlig uge med masser af ridning og staldhygge på årets ridecamp.

For andet år i træk har Vestskovens Rideklub i samarbejde med Ledøje-Smørum Rideskole holdt ridecamp for Egedal Kommunes børn fra 1. til 5. august. Deltagernes alder spændte fra 6 år til 15 år, og mange af børnene havde ikke redet før – eller kun en lille smule.

Mandag morgen startede med teori og oplysning om hestens røgt og pleje og hvordan man sadler op. Ridningen var lidt kaotisk, men masse frivillige fra rideskolen kom og hjalp med, at trække hestene for de børn, som ikke selv kunne ride.

Ridecamp-(5)-copy

På baggrund af mandagens ridt, startede tirsdag morgen med en masse teori om, hvordan man rider og styrer en hest – og så gik det meget bedre.

Børnene havde fire dage til at lære at ride både dressur og spring, og fredag blev der holdt stævne i begge dele.

»Det var helt fantastisk, at se, hvor meget bedre børnene var blevet til, at ride,« fortæller Lena Willum fra Vestskovens Rideklubs bestyrelse.

Mange forældre benyttede lejligheden til, at se deres små poder ride.

»Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra børn og forældre, så vi vil gerne vil være med i sommeraktiviteterne for Egedal Kommune næste år,« tilføjer hun.

Ridecamp-(3)-copy Ridecamp-(4)-copy Ridecamp-(6)-copy Ridecamp-(8)-copy Ridecamp-(7)-copy Ridecamp-(1)-copy Ridecamp-(9)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *