Politi uge 32
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tricktyv i bilen

For flere uger siden havde vi en note i døgnrapporten om et forsøg på tricktyveri i Skovlunde den 12. juli. Kvinden som var offer for tricktyven har efterfølgende henvendt sig med en præcisering.

Tricktyven sneg sig nemlig ind i kvindens bil, da hun var ved at stille sin indkøbsvogn på plads, hvilket ikke fremgik af politiets døgnrapport.

Heldigvis blev tricktyven fanget, men det har naturligvis været en voldsom forskrækkelse for kvinden, da hun så tyven i bakspejlet.

Hun vil derfor gerne opfordre andre til at være på vagt og låse deres bil – også selvom de kun skal over med indkøbsvognen!

 

Fire indbrud

I den forgangne uge skete fire indbrud i vores område. I perioden 7. til 12. august gik det ud over en villa på Skovledvej i Egebjerg.

Den 8. august mellem klokken 8 og 14.20 blev der begået indbrud i en lejlighed på Damholmen i Søndegårdskvarteret, hvor det også gik ud over en anden lejlighed på Søndergårds Allé den 10. august mellem klokken 6.30 og 14.10.

I perioden 10. august 22.15 til 11. august klokken 11 var der indbrud i en villa på Bakketoften i Måløv

 

Butikstyv snuppet

Sportmaster i Ballerup Centret snuppede tirsdag den 9. august klokken 17.45 en butikstyv, en 46-årig mand fra Valby, som stjal to trøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *