Nej, det grønne skal ikke overtage fortovene
Debat Erland Petersen stiller i sidste uge spørgsmålet, om det grønne måske har taget overhånd i Ballerup Kommune, og ligefrem skal overtage fortovene?

Det kan vi bekræfte, at det ikke skal, og vi forsøger hele tiden at følge med på de områder, hvor Ballerup Kommune har forpligtigelsen til at beskære eller klippe hæk. Det skal naturligvis være sådan, at man uhindret kan gå på fortovene, og her har de private grundejere også en forpligtigelse.

Som grundejer, offentlig eller privat, har man pligten til at klippe hæk, beskære træer og anden beplantning (se illustration). Derudover har man som grundejer også forpligtigelsen til at renholde fortovet og eventuelle vejriste ud for sin grund.

Ballerup Kommune sørger for ukrudtsbekæmpelse og fejning på vejen og langs kantstenen, men som grundejer skal man altså renholde fortovet og vejriste for affald og ukrudt. Hvis man er i tvivl, om man som borger har forpligtigelsen, så kan man finde information på kommunens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *